Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

23
(reînnoit 08:30 21.05.2021)
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Angela Cutasevici, vice-primar, mun. Chișinău, Ion Maxim, președintele Asociației Naționale a Apicultorilor din Republica Moldova, Anatolie Gavrilțo, reprezentantul Centrului de Instruire în Domeniul Relațiilor de Muncă.

Cum vor activa taberele de vara din municipiul Chișinău aflăm de la vice-primarul municipiului Chișinău, Angela Cutasevici.  De Ziua Mondială a Albinei, apicultorii au venit cu un apel de protejare a albinelor și susținere a sectorului apicol. Republica Moldova trebuie să conștientizeze rolul apiculturii în economia țării, în asigurarea echilibrului în mediu ambiant, lansând campanii și acțiuni de protejare a albinelor. Detalii ne oferă Ion Maxim, președintele  Asociației Naționale a Apicultorilor din Republica Moldova. Centrul de Instruire în Domeniul Relațiilor de Muncă organizează un curs de instruire și informare privind acordarea primului ajutor medical accidentatului în situațiile de accidentare la locul de muncă. Cât de mult contează să fii bine informat aflăm de la Anatolie Gavrilțo, reprezentantul Centrului de Instruire în Domeniul Relațiilor de Muncă.

23

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

11
(reînnoit 08:39 25.06.2021)
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Sergiu Manea, președintele Asociației Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova, psihologul și astrologul Ala Andon și Alexandra Barbăneagră, rectorul Universității Pedagogice de Stat "I.Creangă".

Pentru prima data în istoria turismului Național - Șapte întreprinderi de turism din Republica Moldova s-au alăturat Turismului practic pe piața europeană la evenimentul inedit la China European Marketplace. Atelierul online B2B a fost organizat de Asociația Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova cu suportul Agenției de Investiții din Republica Moldova și  Asociația Europeană a operatorilor de Turism (ETOA) cu participarea a aproximativ 70 de operatori și cumpărători de turism din Republica Populară Chineză. Atelierul a implicat o serie de programări  individuale, care au făcut legătura între companiile din Moldova și profesioniștii în turism din China. Detalii ne oferă Sergiu Manea, președintele Asociației Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova. Ce trebuie să știe părinții despre nașterea copilului său, cum să-i ajute în descoperirea unor talente și dezvoltarea abilităților în concordanță cu data nașterii ne spune psihologul și astrologul Ala Andon.  ADMITEREA 2021. Ce oportunităţi oferă tinerilor care își doresc să facă studii de calitate la  Universitatea Pedagogică de Stat "I.Creangă" ne spune rectorul Universității, Alexandra Barbăneagră.

11


Загрузка...

Emisiunea "Sport" cu Dumitru Chitoraga

12
(reînnoit 11:50 24.06.2021)
Arcașul Dan Olaru a obținut calificarea la Jocurile Olimpice în ultimul turneu de calificare. Cel mai tînăr participant din delegația Moldovei la JO Londra 2012 este gata de o nouă provocare.

Unul dintre cei mai tineri participanți la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 și port drapelul Republicii Moldova, Dan Olaru, va bifa o nouă prezență. Detalii în cadrul emisiunii “Sport”

 

12


Загрузка...