Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

23
(reînnoit 09:05 20.05.2021)
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Teodor Bârsa, șef Direcție Metrologie legală la Institutul Național de Metrologie, pictorul Anatol Danilișin, psihologul și numerologul Ala Andon.

De Ziua Mondiala a Metrologiei, marcată anual in data de 20 mai, discutam cu Teodor Bârsa, șef Direcție Metrologie legală la Institutul Național de Metrologie.

Ce face in prezent pictorul Anatol Danilișin, in ce activități de creatie este implicat și cum se descurca in condițiile de austeritate aflam chiar de la el. Cât de mult contează anul de naștere în destinul omului aflăm de la psihologul și numerologul Ala Andon.

23

Emisiunea „Probă la micro… SCOP

5
(reînnoit 10:07 25.06.2021)
În emisiunea „Probă la micro… SCOP ” vorbim astăzi cu interpreta Stela Mitriuc despre felul nostru de a fi, despre viață cu toate bucuriile și surprizele ei.

A colaborat şi a rămas în continuare prietenă cu compozitorii E. Doga, L. Stirbu, M, Dolgan, M. Stircea, G. Voinovan, L. Gorceac. A avut onoarea să fie solistă a spectacolelor dirijate de maestrul Gheorghe Mustea. Este o persoană altruistă şi e gata mereu să vină în ajutorul celor care au nevoie de ea. În  emisiunea „Probă la micro… SCOP ” vorbim astăzi cu interpreta Stela Mitriuc despre felul nostru de a fi, despre viață cu toate bucuriile și surprizele ei.

5


Загрузка...

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

13
(reînnoit 08:39 25.06.2021)
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Sergiu Manea, președintele Asociației Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova, psihologul și astrologul Ala Andon și Alexandra Barbăneagră, rectorul Universității Pedagogice de Stat "I.Creangă".

Pentru prima data în istoria turismului Național - Șapte întreprinderi de turism din Republica Moldova s-au alăturat Turismului practic pe piața europeană la evenimentul inedit la China European Marketplace. Atelierul online B2B a fost organizat de Asociația Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova cu suportul Agenției de Investiții din Republica Moldova și  Asociația Europeană a operatorilor de Turism (ETOA) cu participarea a aproximativ 70 de operatori și cumpărători de turism din Republica Populară Chineză. Atelierul a implicat o serie de programări  individuale, care au făcut legătura între companiile din Moldova și profesioniștii în turism din China. Detalii ne oferă Sergiu Manea, președintele Asociației Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova. Ce trebuie să știe părinții despre nașterea copilului său, cum să-i ajute în descoperirea unor talente și dezvoltarea abilităților în concordanță cu data nașterii ne spune psihologul și astrologul Ala Andon.  ADMITEREA 2021. Ce oportunităţi oferă tinerilor care își doresc să facă studii de calitate la  Universitatea Pedagogică de Stat "I.Creangă" ne spune rectorul Universității, Alexandra Barbăneagră.

13


Загрузка...