(NaN:NaN / NaNMb / )

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă.

31
(reînnoit 09:06 17.05.2021)
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Maricica Proca, directoarea Centrului pentru Copii și Tineret "Udo Jurgens" din comuna Budeşti, regizorul Valeriu Jereghi și Dinu Țurcanu, prorector UTM.

Regizorul Valeriu Jereghi își lansează noua sa producție cinematografică - filmul "pandemia.md", inspirat dintr-o experiență proprie de lupta cu Covid 19. Mai multe detalii  aflăm  de la maestrul Valeriu Jereghi. De ziua mondiala a telecomunicațiilor și a societății informationale marcată anual în data de 17 mai, discutam cu prorectorul UTM, Dinu Ţurcanu despre ce înseamnă o societate informațională, care sunt atu-urile ei şi cât de mult contează să ai acces la informaţie în condiţiile în care trăim. Invăţământul în centrele extraşcolare şi în școlile sportive, precum şi activitatea extrașcolară în instituţiile de învăţământ primar şi secundar din municipiul Chişinău vor fi organizate cu prezență fizică. Îcepand de marti, copiii și tinerii pot reverni la activitatea în cercuri. Detalii ne oferă Maricica Proca, directoarea Centrului pentru Copii și Tineret "Udo Jurgens" din comuna Budeşti.

31

”Logica Puterii”: Cum le găsim ”ac de cojoc” funcționarilor care-și ascund averile

38
(reînnoit 16:27 17.06.2021)
În cadrul emisiunii de astăzi, discutăm cu Alina Munteanu, șef al inspectoratului de integritate din cadrul ANI și expertul Mariana Kalughin

Despre averile nedeclarate, falsurile în declarații, bunurile în valoare de zeci de mii de euro, declarate la prețuri derizorii, discutăm cu Alina Munteanu sef al inspectoratului de integritate din cadrul ANI și expertul Mariana Kalughin.
 

38


Загрузка...

„Probă la micro… SCOP

15
(reînnoit 10:13 17.06.2021)
În emisiunea „Probă la micro… SCOP ” vorbim astăzi despre viață și activitate, vise și pasiuni, realități și invenții cu medicul și interpreta Ludmila Pamujac.

Deși, la începuturi încercarea sa artistică a fost exclusiv pentru suflet, în timp, medicul Ludmila Pamujac a demonstrat că profesia și pasiunea pentru muzică pot fi lucruri indispensabile. Iar publicul îi simte de minune trăirile și intensitatea emoțiilor pe care le aduce în scenă. În  emisiunea „Probă la micro… SCOP ” vorbim astăzi despre viață și activitate, vise și pasiuni, realități și invenții cu medicul și interpreta Ludmila Pamujac.

15


Загрузка...
Bancomat

Bancomatele și cardurile unei bănci din Moldova nu funcționează: Ce s-a întâmplat

0
(reînnoit 20:08 17.06.2021)
Cetățenii Moldovei s-au confruntat cu probleme atunci când au vrut să foloseau cardurile de credit ale uneia dintre bănci. Reprezentanții acestei instituții remediază deja problema.

CHIȘINĂU, 17 iunie - Sputnik. Clienții Victoriabank s-au confruntat joi seara cu dificultăți la  achitarea cumpărăturilor cu cardul sau la extragerea banilor de la bancomat. În unele supermarketuri, cumpărătorii au fost nevoiți să caute numerar pentru a plăti la casă.

După cum i-au relatat utilizatorii acestei bănci reporterului Sputnik Moldova, apar probleme și la încercarea de a intra în cabinetul personal prin aplicație.

Banca a reacționat deja la această situație și a informat că rezolvă problema.

”Dragi prieteni, din cauza unei erori în funcționarea unui echipament, temporar funcționează cu deficiente aplicațiile VB24 Pay, VB24 Web, VB24 Mobile. La fel, ATM-le și POS-terminalele întâmpina deficiențe. Lucrăm pentru remedierea cât mai urgență a problemei”, este menționat în comunicatul postat pe pagina de Facebook a băncii.

Также на странице банка принесли клиентам извинения за причиненные неудобства. 

Будь в курсе всех новостей в Молдове и мире! Подпишись на наш канал в Telegram>>>

Смотрите Video и слушайте Radio Sputnik Moldova

0
Tagurile:
card, terminal, Victoriabank


Загрузка...