Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă.

25
(reînnoit 09:02 05.05.2021)
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Vlad Sainciuc, redactor sef la Tainele Sănătății, Directoirul General al Filarmonicii Naționale, Svetlana Bivol și moaşa Indira Ştirbu.

Vlad Sainciuc, redactor sef la Tainele Sănătății  ne spune 2 rețete naturiste  pentru cei care au fost bolnavi de COVID. Omagiata zilei: Directoirul General al Filarmonicii Naționale, Svetlana Bivol ne vorbește despre restaurarea Filarmonicii - una uitată de presă. Cum decurg lucrările de restaurare. De Ziua Internaţională a moaşelor, marcată anual în data de 5 mai,  vorbim cu una dintre reprezentantele cu experienţă în domeniu, moaşa Indira Ştirbu.

25

Emisiunea "Sport" cu Dumitru Chitoraga

10
(reînnoit 11:50 24.06.2021)
Arcașul Dan Olaru a obținut calificarea la Jocurile Olimpice în ultimul turneu de calificare. Cel mai tînăr participant din delegația Moldovei la JO Londra 2012 este gata de o nouă provocare.

Unul dintre cei mai tineri participanți la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 și port drapelul Republicii Moldova, Dan Olaru, va bifa o nouă prezență. Detalii în cadrul emisiunii “Sport”

 

10


Загрузка...

INTERSECȚII cu Andrei Porubin

25
(reînnoit 10:23 24.06.2021)
Discutăm cu actrița Ludmila Gheorghiță în contextul Zilei Internaționale Yoga. Ludmila practică Yoga de aproape 15 ani, timp în care s-a convins de beneficiile acestei filosofii.

Discutăm cu actrița Ludmila Gheorghiță de la Teatrul  Național Satiricul ”Ion Luca Caragiale” despre practicile Yoga si impactul lor asupra corpului, sănătății noastre, despre tehnicile Yoga, care ne pot face viața mai calitativă.

25


Загрузка...
Pumn

Dezvăluiri în exclusivitate pentru Spuntik: Care e motivul real al bătăii în masă la Otaci

0
Mama fetei din cauza căreia s-ar fi bătut mai mulți tineri din Otaci a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru Sputnik Moldova și a explicat care a fost de fapt motivul real care a dus la dezordinile în masă de joi.

CHIȘINĂU, 25 iun - Sputnik. Natalia Druță, mama fetei din cauza căreia a pornit bătaia de pe malul Nistrului, a explicat în exclusivitate pentru Sputnik Moldova ce s-a întâmplat cu adevărat pe 21 iunie și care a fost motivul real al bătăii în masă. 

Poliția a anunțat că trei reprezentanți ai comunității romillor s-au apropiat de tânăra care se odihnea pe malul Nistrului. Fata s-a speriat foarte tare și și-a sunat repede un prieten și un coleg de clasă. Cei doi au venit într-un suflet să o apere și așa a început conflictul între cele două tabere care a degenerat în bătaie. Natalia Druță afirmă că cei trei tineri au încercat să o curteze insistent pe fiica sa. Ea afirmă că cealaltp parte a conflictului îi amenință copilul. 

Natalia Druță
Natalia Druță

„Nu au atacat-o, ci s-au luat de ea. Acum fiica mea este amenințată, precum și mulți oameni care au fost astăzi la întâlnirea de la Otaci. Bătaia a fost de fapt o provocare a reprezentanților comunității romilor”, a declarat pentru Sputnil Natalia Druță. 

Ea afirmă că incidentul de la Nistru doar a umplut paharul, însă de fapt conflictul ar fi mocnnit de mult timp.

„În ultima lună, cazul nostru nu a fost singurul. Adolescenții din sat au fost bătuți. În Calarașeuca au luat telefonul unui ibăiat și l-au bătut. Și există o mulțime de astfel de cazuri”, susține femeia. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

0
Tagurile:
Otaci, în masă, bătaie
Tematic
Video: Ca în vestul sălbatic: Elevi din țara noastră, implicați într-o bătaie în România


Загрузка...