Emisiunea ”Logica Puterii” cu Tatiana Cebotari

26
(reînnoit 16:04 06.04.2021)
Veronica Atiș, directoarea departamentului de cercetare, la Compania Date Inteligente, cu Ninel Revenco, unul dintre responsabilii campaniei de vaccinare sunt invitatele ediției de astăzi

Compania iData, în cadrul unui studiu socio-politic, a întrebat respondenții care guvern ar fi mai potrivit să conducă în prezent Republica Moldova, dacă vor să se vaccineze, dar și care sunt politicienii în care au cea mai mare încredere. Discutăm la acest subiect cu Veronica Atiș, directoarea departamentului de cercetare, la Compania Date Inteligente.

Totodată, discutăm despre procesul de vaccinare în Republica Moldova cu Ninel Revenco, unul dintre responsabilii campaniei de vaccinare.

26

Emisiunea ”Sport” cu Dumitru Chitoraga

10
(reînnoit 10:07 14.06.2021)
Campionatul European de Fotbal 2020 a debutat fără surprize. Favoritele s-au impus în fața adversarelor iar Romelu Lukaku este golgheter la moment. Analiza meciului Belgia – Rusia dar și alte meciuri le facem în cadrul emisiunii „Sport” cu Dumitru Chitoroagă

 Italia și Belgia au repurtat victorii clare în fața echipelor adverse în timp ce Anglia și Țările de Jos au avut emoții în meciul de debut. Golul etapei îi aparține deocamdata căpitanului echipei Ucrainei Andryi Yarmolenko. Detalii în cadrul emisiunii “Sport”

10


Загрузка...

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

12
(reînnoit 08:33 14.06.2021)
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Elena Dabija, directoarea Centrului Academic Internațional Eminescu, Artistul Poporului, Constantin Moscovici, jurnalistul Sputnik Moldova, Sergiu Praporschic.

În data de 15 iunie, la Centrul Academic Internațional Eminescu vor avea loc mai multe manifestări culturale cu tematica “Eminescu și lumea valorilor”, dedicată celor 123 de ani de nemurire a marelui poet. Detalii despre eveniment ne spune Elena Dabija, directoarea Centrului Academic Internațional Eminescu. În dată de 14 Iunie este Ziua Mondiala a donatorului de sânge. Cât de mult contează implicarea și  responsabilitatea civică ne spune Artistul Poporului, Constantin Moscovici, care în tinerețe a fost un donator responsabil.  Autoritatea rusă responsabilă de supravegherea comunicațiilor a anunțat bilanțul verificării încălcărilor comise de către platformele Facebook, Twitter și Google. Împotriva Facebook au fost întocmite și examinate 13 procese verbale, suma totală a amenzilor constituind 47 milioane de ruble. Împotriva Google au fost întocmite opt procese verbale, dintre acestea trei au fost examinate, companiei fiindu-i aplicate amenzi în valoare de șase milioane de ruble.Discutăm subiectul cu jurnalistul Sputnik Moldova, Sergiu Praporschic

12


Загрузка...
Сampionatului european de fotbal 2021

Unde se va juca finala Campionatului European de Fotbal 2020

0
(reînnoit 12:17 14.06.2021)
În 2021, Campionatul European de Fotbal are loc pentru a 16-a oară în istorie. Această competiție europeană trebuia să aibă loc în 2020, dar a fost amânată cu un an din cauza pandemiei de coronavirus.

În acest an numărul țărilor participante a crescut de la 16 la 24. Dintre acestea, 20 de echipe au trecut prin selecție, alte patru au ajuns la Campionat în urma finalei Ligii Națiunilor a UEFA 2018/2019.

În faza grupelor sunt planificate 36 de întâlniri, încă 15 vor avea loc în sistemul de playoff.

În Rusia, meciurile vor avea loc la Sankt Petersburg, acolo vor avea loc șapte întâlniri.

Meciul de deschidere a avut loc pe 11 iunie la Roma, între echipele naționale ale Italiei și Turciei.

Unde se va juca finala Campionatului European de Fotbal 2020

Semifinala și finala Campionatului vor avea loc la Londra. În afară de aceasta, la această competiție sunt admiși și spectatorii, însă ocuparea tribunelor nu trebuie să depășească 50%.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Sputnik Moldova (@sputnik.md)

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tagurile:
Unde se va juca finala campionatului european de fotbal 2021, campionatul european
Тема:
Campionatul European de Fotbal 2021- informații de ultimă oră
Tematic
Antrenorul danezilor a dezvăluit ce i s-a întâmplat lui Eriksen
Campionatul European de Fotbal-2021: Calendarul


Загрузка...