Emisiunea ”Intersecții” cu Andrei Porubin. Invitat: Mihail Kovali

34
Mihail Kovali este un tănăr, dar destul de cunoscut iluzionist și mentalist moldovean, care obișnuiește să testeze ...imposibilul.

Spectacolele lui îmbină armonios diferite genuri – mentalismul citirea gândurilor, iluzia imprevizibilă, interacțiunea cu publicul, numerele extremale, trucurile umoristice. Despre experiența sa de peste 12 ani discutăm la Intersecții...de Ziua Mondială a iluzioniștilor.

34

Emisiunea ”ATITUDINI”: Ce face IGP pentru a motiva femeile activeze în acest domeniu?

23
(reînnoit 10:47 22.06.2021)
Numărul femeilor polițiste crește în fiecare an, potrivit statisticilor. În prezent, rata femeilor care dețin funcții de ofițer și subofițer în cadrul Inspectoratului General de Poliție constituie peste 16 la sută.

Ce face Inspectoratul General de Poliție pentru a motiva femeile să activeze în acest domeniu? Și ce le determină pe femei să îmbrățișeze meseria de polițist, care este dificilă și riscantă? Aflăm, la ATITUDINI, de la Cristina Schimbov, comisar principal și președinta Asociației Femeilor din Poliție și Mariana Carabanov, comisar principal și secretar al Asociației Femeilor din Poliție.

23


Загрузка...

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă.

25
(reînnoit 08:10 22.06.2021)
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: istoricul Victor Stepaniuc, generalul Victor Gaiciuc, pictorița Galina Vieru și rectorul Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, profesorul Emil Ceban, doctor habilitat în științe medicale.

În fiecare an, în data de 22 iunie, în Rusia se comemorează Ziua Memoriei și a Durerii, marcând momentul din 1941 când Germania hitleristă a invadat URSS și a început un război care a dus la moartea a 27 de milioane de cetățeni ai URSS. De ce se încearcă în ultimii 10- 15 ani să se uite anumite date din istorie discutăm cu istoricul Victor Stepaniuc și cu generalul Victor Gaiciuc. Albastrul meu etern- o expoziție marca Galina Vieru se va deschide astăzi la ora 15.00. Detalii ne oferă autoarea, pictorița Galina Vieru.   ADMITEREA 2021. Ce oportunităţi oferă tinerilor care își doresc să facă studii de calitate la USMF Nicolae Testemițanu ne spune rectorul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, profesorul Emil Ceban, doctor habilitat în științe medicale.

25


Загрузка...
Președintele rus Vladimir Putin

Putin, despre așteptările rușilor după încheierea războiului rece

5
Rusia spera că încheierea războiul rece va deveni o victoria comună pentru Europa unită, de la Lisabona până la Vladivostok, a scris Putin într-un articol semnat pentru presa germană.

BUCUREȘTI, 22 iun – Sputnik. Într-un articol publicat în săptămânalul german Die Zeit, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a menționat că a existat o speranță că sfârșitul războiului rece va fi o victorie comună pentru Europa.

Articolul, textul căruia a fost publicat pe site-ul Kremlinului, este dedicat celor 80 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

Articol lui Putin, la 80 de ani de la invazia naziștilor în URSS: "Să fim deschiși, în ciuda trecutului" >>>

“Noi speram că încheierea războiului rece va fi o victorie comună pentru Europa. Părea că mai e puțin și va deveni o realitate visul lui Charles de Gaulle despre un continent unit, nu atât geografic “de la Atlantic până la Ural”, ci cultural și civilizational, de la Lisabona, până la Vladivostok”, se spune în articolul președintelui rus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

5
Tagurile:
război rece, Rusia, Putin


Загрузка...