Tatiana Cebotari și Nicolae Ciubuc

Emisiunea ”Logica Puterii” cu Tatiana Cebotari. Invitat: Nicolae Ciubuc

146
(reînnoit 20:27 26.10.2018)
Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Nicolae Ciubuc, a explicat în cadrul emisiunii ”Logica Puterii”, moderată de Tatiana Cebotari, de ce agricultorii întâmpină mai multe dificultăți la comercializarea producției.

În cadrul emisiunii, Nicolae Ciubuc a vorbit despre prioritățile Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului pentru următoarea perioadă. Ciubuc a explicat de ce a acceptat funcția de ministru, care sunt provocările, dar și perspectivele economice ale producătorilor agricoli.

Nicolae Ciubuc s-a referit și la capacitățile pieței din Federația Rusă și cea a Uniunii Europene, disponibilitatea de a accepta produsele moldovenești și standardele impuse de acestea.

146
Tagurile:
nicolae ciubuc, emisiune, logica puterii, agricultori, Nicolae Ciubuc
Tematic
Agricultorii sunt îndemnați să facă asta: Anunțul ministrului Ciubuc
O primă dezamăgire a ministrului Agriculturii, Nicolae Ciubuc: Iată ce-l nemulțumește

Emisiunea „Contrapunct”. Invitat: Oleg Lipskii

13
(reînnoit 12:47 25.02.2021)
Invitatul emisiunii „Contrapunct” este președintele Comisiei parlamentare speciale privind analiza situației de la CFM, deputatul Oleg Lipskii.

Datoriile Căii Ferate a Moldovei au ajuns la 665 de milioane de lei, dintre care 92 de milioane de lei sunt restanțe salariale. Deputații comisiei parlamentare speciale privind analiza situației de la CFM, au declarat că Parlamentul, președintele și Guvernul trebuie să intervină pentru a salva această întreprindere strategică. Întreprinderea de Stat ”Calea Ferată a Moldovei” are aproximativ 6800 de angajați. Discutăm la telefon cu deputatul Alexandru Slusari și expertul Veceaslav Ioniță.

13


Загрузка...

Emisiunea „Contrapunct”. Invitat: Marina Rusu(Curtiș)

20
(reînnoit 11:52 24.02.2021)
Recent Președintele Statului a remis Parlamentului Strategia privind asigurarea independenței și integrității sectorului justiției. Care este opinia judecătorilor față de acest document.

Recent Președintele Statului a remis Parlamentului Strategia privind asigurarea independenței și integrității sectorului justiției  și a Planului de acțiuni pentru implementarea acesteia. Judecătorii Asociației „Vocea Justiției” sunt de părere o reformă în sistemul judiciar nu poate veni din exterior, iar fără schimbarea Consiliului Superior al Magistraturii nu este posibil de făcut nicio curățenie în sistem. La telefon discutăm cu expertul Stanislav Pavlovschi.

20


Загрузка...
Penitenciar

Perchezițiile la Penitenciarul din Cricova: Șeful instituției a fost reținut

0
(reînnoit 15:17 25.02.2021)
Alcool, jocuri de noroc și telefoane au fost depistate în urma perchezițiilor efectuate la Penitenciarul nr.15 din Cricova. Totodată, șeful instituției penitenciare a fost reținut pentru un termen de 72 de ore. 

CHIȘINĂU 25 feb - Sputnik. În urma perchezițiilor de miercuri în cadrul Penitenciarului nr.15 din Cricova, oamenii legii au depistat în celulele deținuților mai multe obiecte interzise. Este în premieră când se fac asemenea percheziții de amploare în cadrului unui penitenciar. Potrivit Poliției, descinderile au demarat în cadrul dosarului penal în privința unuia dintre adjuncții Administrației Naționale a Penitenciarelor. Este vorba despre Serghei Demcenco, care este bănuit de comiterea abuzului de serviciu în interesul unei organizații criminale.

Astfel, în urma perchezițiilor au fost depistate obiecte interzise precum alcool, jocuri de noroc și telefoane. Totodată, oamenii legii au găsit peste 100 de cuțite confecționate artizanal, 30 de telefoane mobile, în jur de 40 de cartele pentru telefoane, precum și aproximativ o sută de purtători de informație electronică, de diverse dimensiuni, care urmează să fie supuse expertizării pentru stabilirea și analiza conținutului. Totodată, au fost ridicate sute de fise pentru jocuri de noroc și zeci de seturi de cărți pentru poker.

În cadrul perchezițiilor, oamenii legii au găsit și agende care conțineau șiruri numerice de conturi bancare, precum și numere și parole ale cardurilor bancare. Înscrisurile conțineau și liste cu sume ale datornicilor – sume impunătoare indicate în lei și valute. În urma descinderilor, au fost depistate sute de litri de alcool produs artizanal. Acesta a fost lichidat imediat de administrația penitenciarului.

Totodată, au fost găsite zeci de seringi cu substanțe lichide necunoscute, precum și zeci de pachețele cu praf, acestea urmând să fie supuse expertizei pentru a se stabili dacă este vorba de droguri. De asemenea, au fost depistate și câteva dispozitive de inhalare a substanțelor narcotice.

Oamenii legii au decis transferul a 13 deținuți în alte penitenciare. Potrivit Poliției, aceștia dețin diverse „statute” ierarhice înalte în lumea criminală, iar acțiunile lor urmează să fie investigate. 

În urma descinderilor, procurorul responsabil de acest caz a decis reținerea pentru 72 de ore a șefului Penitenciarului nr.15 din Cricova. Oamenii legii îl bănuiesc de participare și susținere, prin diferite forme, a activității organizației criminale.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tagurile:
PCCOCS, condamnați, reținere, percheziții la penitenciarul din Cricova
Tematic
Ce i-a promis unui deținut o angajată a Penitenciarului Cricova
Descoperire macabră: Ce a fost găsit într-un plic ajuns la Cancelaria Parlamentului


Загрузка...