Interpreta Aura

Mesaj incifrat al Aurei după eliberarea soţului ei din arest

6995
(reînnoit 20:34 25.09.2017)
Nicu Goncear
Cunoscuta interpretă Aura a fost extrem de discretă din momentul în care soţul ei a început să aibă probleme cu justiţia şi a evitat să facă declaraţii publice

Soţul Aurei, Veaceslav Ceban, a fost reţinut într-un dosar de corupţie acum mai bine de o lună. Acesta este suspectat că ar fi încercat să rezolve un dosar, prin mită de zeci de mii de euro.

Acum două săptămâni, Procuratura Anticorupţie a anunţat că încheiat urmărirea penală şi a expediat în judecată cauza penală de învinuire a fostului viceministru de Interne, Veaceslav Ceban, și a finului acestuia, angajat al Serviciului Vamal, Stanislav Caraman.

În context, procurorii au dispus eliberarea lui Ceban din arest preventiv, deoarece a decăzut temeiul aplicării măsuri respective În continuare, urmează ca instanţa să-şi spună cuvântul în privinţa vinovăţiei soţului Aurei.

La câteva zile după decizia Procuraturii Anticorupţie, Aura a postat pe pagina sa de facebook un mesaj cu subînţelesuri.

„După ploaie mereu, dar mereu iese soarele..!", a scris aceasta.

Putem presupune, cu o mare doză de certitudine, că interpreta s-a referit anume la situaţi soţului său.

Însă ce sugerează totuşi acest mesaj? Bucuria că bărbatul i-a fost lăsat acasă, fie şi până la o decizie a judecăţii? Sau poate mai mult, încrederea că acesta va reuşi să scape basma curată în cele din urmă?

Opinia autorului ar putea să nu coincidă cu opinia redacţiei Sputnik.

6995
Tagurile:
incifrat, mesaj, arest, Veaceslav Ceban, intrepreta Aura, Moldova
Tematic
Soțul interpretei Aura a fost eliberat din arest
Noi detalii în dosarul lui Ceban: Câți ani riscă soțul interpretei Aura
Scandalos: Ofițerii CNA l-au reținut și pe soțul interpretei Aura

Загрузка...