Stropirea unui lan de porumb

Când va ajuta Rusia regiune transnistreană reia lucrările de irigare

66
(reînnoit 21:34 20.09.2019)
Această chestiune a fost discutată în cadrul întrevederii de la Tiraspol a liderului regiunii cu viceministrul Agriculturii al Federației Ruse.

TIRASPOL, 20 sept – Sputnik, Irina Leahova. Avansarea în munca asupra proiectului strategiei de dezvoltare și restabilire a sistemului de irigare din Transnistria a fost una dintre temele principale discutate la întrevederea liderului regiunii, Vadim Krasnoselski, cu viceministrul Agriculturii al Federației Ruse, Djambulat Hatuov, a comunicat serviciul de presă al liderului transnistrean.

„Noi participăm activ la proiectul strategiei de dezvoltare și restabilire a sistemului de irigare din Transnistria. Etapa de pregătire este practic încheiată. Se preconizează ca finanțarea și realizarea proiectului să înceapă în anul viitor”, a menționat viceministrul rus al Agriculturii.

Liderul transnistrean a accentuat că întrevederea cu Hatuov este o continuare a dialogului productiv care a început în capitala Rusiei, în cadrul unei întâlniri cu ministrul rus al Agriculturii, Dmitri Patrușev.

La Chișinău și-a început lucrările cel de al doilea Forum Economic Moldo-Rus>>>

La întrevederea de la Tiraspol interlocutorii au discutat de asemenea despre dezvoltarea unui șir de ramuri ale agriculturii: cultivarea pomușoarelor, creșterea animalelor, precum și activitatea de selecție.

66
Tagurile:
irigare, agricultură, Rusia, Transnistria
Tematic
Probleme de interes economic: Vadim Krasnoselski, gata să discute cu Igor Dodon


Загрузка...