Opel Astra

Opel anunță revine pe piața rusească

76
(reînnoit 13:50 26.02.2019)
Gigantul franțuzesc Peugeot-Citroen (PSA Group), care deține și concernul german Opel, a decis să reia vânzările de mașini Opel pe piața din Federația Rusă.

CHIȘINĂU, 26 feb - Sputnik. Anunțul a fost făcut de către șeful administrației PSA Carlos Tavares, în cadrul prezentării rezultatelor financiare ale grupului pentru anul financiar 2018 și în cadrul celei de-a doua etape a planului Push to Pass 2019-2021.

"Decizia de a reveni pe piața rusească este o parte a aceste strategii, care este îndreptată la dezvoltarea brandului Opel în Europa, dar și pe piețele mondiale", afirmă administrația grupului într-un comunicat de presă, fiind citată de către RIA Novosti.

Administrarea companiei consideră că revenirea pe piața Rusiei îi va permite să-și extindă prezența pe piețele Eurasiatice, să-și extindă ofertele pentru clienții vechi, dar și să-și facă clienți noi.

Amintim că anul trecut Opel a intrat pe piața ucraineană. Pornind de la acest fapt, PSA preconizează să-și tripleze vânzările în regiune până în 2021, a declarat un oficial din conducerea grupului.

76
Tagurile:
piata auto, piata, revine, piața rusească, Opel
Tematic
Statistica vânzărilor de automobile noi în primul trimestru 2018: Ce preferă moldovenii
Incredibil: Lada se regăsește în Top-ul celor mai bine vândute mărci auto din lume


Загрузка...