Business, afaceri

Chișinăul va fi gazda unui eveniment grandios dedicat oamenilor de afaceri

60
(reînnoit 11:30 14.11.2018)
Cea de-a cincea ediție „Moldova Business Week” va reuni peste 1000 de participanți. Evenimentul se va desfășura la Chișinău, în perioada 27-29 noiembrie.

CHIȘINĂU, 14 nov – Sputnik. Cel mai important eveniment economic al anului „Moldova Business Week 2018” se va desfășura la Chișinău, în perioada 27-29 noiembrie. Aspecte privind organizarea săptămânii de afaceri au fost analizate în cadrul unei ședințe prezidate de premierul Pavel Filip.

Șeful Executivului a solicitat asigurarea bunei organizări a evenimentului care vine să promoveze imaginea țării pe plan internațional și să deschidă calea pentru noi inițiative. În acest context, premierul a subliniat importanța participării companiilor străine și atragerea celor, care sunt în căutarea oportunităților de extindere în țara noastră.

Cea de-a cincea ediție „Moldova Business Week” va reuni peste 1000 de participanți – parteneri de dezvoltare internaționali, reprezentanți ai instituţiilor statului, oameni de afaceri din Republica Moldova, precum și companii străine  din circa 53 de state.

Moldova Business Week este un eveniment organizat anual pentru promovarea imaginii țării în vederea atragerii investițiilor, intensificarea dialogului dintre sectorul public și privat, sporirea competitivității companiilor autohtone pentru diversificarea și sporirea capacităților de export.

60
Tagurile:
oameni de afaceri, Moldova Business Week
Tematic
Nazarov: Businessmenii ruși pot să investească mult mai mult în Moldova
Filip către businessmeni: Facem aceste lucruri pentru ca să vă simțiți bine în Moldova


Загрузка...