Premierul Pavel Filip

Pavel Filip face declarații uluitoare despre cum se majorează salariile în Moldova

528
Premierul Pavel Filip a dezvăluit formula care poate genera creșterea salariilor în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 25 mart – Sputnik. Premierul de la Chișinău Pavel Filip a dezvăluit care este formula care poate duce la creșterea salariilor în Republica Moldova. Pavel Filip a făcut aceste declarații în timp ce l-a prezentat pe noul ministru al Justiției, Victoria Iftodi, colectivului de angajați ai instituției. 

Premierul susține că promovarea reformei în justiție este direct proporțională cu creșterea salariilor. Filip susține că reforma în justiție reprezintă o prioritate a mandatului acestui Guvern, alături de educație și dezvoltarea infrastructurii drumurilor. 

”Dacă ne dorim pensii, salarii, investiții sociale și publice trebuie să înțelegem că primul lucru pe care trebuie să-l facem este reforma justiției. Acolo unde există justiție corectă, imparțială și obiectivă, acolo vin investitorii și de aici pornește lanțul care duce la venirea banilor în bugetul țării”, a declarat șeful Guvernului de la Chișinău.  

Potrivit premierului, reforma justiției este fundamentală pentru Republica Moldova. 

”S-a făcut foarte multe, am înregistrat succese dar mai este mult de lucru în acest domeniu”, a menționat Filip. 

Cu cât vor crește salariile în Moldova până în anul 2020>>>

Primul-ministru a precizat că până la încheierea mandatului Guvernului pe care îl conduce mai sunt încă opt luni, ”perioadă care nu este lungă dar în care trebuie să reușim să facem multe”. 

528
Tagurile:
Guvern, Moldova, salarii, premierul Pavel filip
Tematic
Pavel Filip spune care este cel mai important partener economic al Moldovei
Ce spune Pavel Filip despre eventualitatea ieșirii Moldovei din CSI


Загрузка...