Dorin Chirtoacă

Acuzație dură : Chirtoacă distruge o întreagă industrie

196
(reînnoit 15:28 10.05.2016)
Sandu Osadcenco afirmă că domeniul publicității stradale are nevoie de schimbări, însă bine gândite, deoarece acesta atrage investiții și oferă locuri de muncă.

CHIȘINĂU, 10 mai – Sputnik. Sandu Osadcenco, care reprezintă Asociația agențiilor moldovenești din domeniul publicității, a adus acuzații dure actualului primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, în legătură cu viziunile ultimului privind publicitatea stradală.

În opinia lui Osadcenco, Chirtoacă vede soluționarea problemei doar în eliminarea totală a panourilor de publicitate stradală din Chișinău.

”Ce ni se propune, este să scoatem panourile de publicitate și atât. Mai departe nu urmează nimic”, a menționat reprezentantul Asociației Agențiilor de Publicitate.

El a ținut să sublinieze faptul că panotajul stradal este un domeniu în care s-au făcut și se fac în continuare investiții importante și unde vin bani inclusiv din afara țării. De asemenea, este și un domeniu care oferă multe locuri de muncă.

”Domeniul respectiv are nevoie de o intervenție, e nevoie de schimbări, numai că nu așa cum vrea să le facă Chirtoacă”, a declarat Sandu Osadcenco.

Potrivit lui, ”Chirtoacă vrea, prin metode violente, să vină noaptea și să scoată toate panourile”.

Noi nu acceptăm acest lucru”, a punctat Osadcenco.

196
Tagurile:
Panotaj stradal, Sandu Osadcenco, Industrie, Publicitate, Schimbări, Distrugere, Dorin Chirtoacă, Reforme, Moldova
Tematic
Chirtoacă a provocat îngrijorarea agenţiilor de publicitate

Загрузка...