Grigori Leps în Chișinău

Surprinzător! Legătura dintre premierul Rusiei și interpretul Grigori Leps Video

219
(reînnoit 19:00 17.01.2020)
Premierul Mihail Mișustin este și compozitor. Interpretul de mare succes Grigori Leps interpretează o piesă a cărei melodie a fost compusă de actualul prim-ministru rus.

CHIȘINĂU, 17 ian – Sputnik. Prim-ministrul Federației Ruse, Mihail Mișustin, este autorul muzicii unei piese interpretate de Grigori Leps - "Зола/Cenușa".

Poetul Aleksandr Vulîh a confirmat pentru agenția de presă RIA Novosti că este vorba anume de actualul prim-ministru al Rusiei, dar nu de o altă persoană cu același nume.

Aleksandr Vulîh a precizat că lui îi aparține textul piesei "Зола/Cenușa", iar premierul Mihail Mișustin a compus muzica. Poetul a povestit că Mihail Mișustin a compus melodia după text.

Unele medii de informare scriu că premierul rus a compus muzica și pentru un al doilea cântec interpretat de Grigori Leps, "Настоящая женщина/O femeie adevărată", dar această versiune nu s-a confirmat, compozitorul aceste melodii fiind o altă persoană.  

Mihail Mișustin, care a activat vreme îndelungată în cadrul Serviciului Fiscal Federal, a fost desemnat premier al Federației Ruse pe 16 ianuarie, prin decretul președintelui Vladimir Putin, după aprobarea candidaturii de către Duma de Stat. Mihail Mișustin s-a născut pe 3 martie 1966, la Moscova.

219
Tagurile:
video, videoclip, Rus, premier, Grigori Leps
Tematic
Leps, decorarea veteranilor și cântece în centrul Chișinăului
Putin a semnat decretul de numire a lui Mișustin în funcția de premier


Загрузка...