”Zdob și Zdub”

Loredana Groza și formația Zdob și Zdub cuceresc publicul din Rusia cu „Balkana Mama”

451
(reînnoit 10:49 06.03.2018)
Loredana Groza și formația Zdob și Zdub, împreună cu rapperul rus Ligalize, au cântat la postul de televiziune public din Federația Rusă "Pervâi Kanal".

CHIȘINĂU, 6 mart — Sputnik. Luni, reprezentanții celor trei țări, România, Moldova și Rusia, au participat împreună, cu un singur număr, la emisiunea „Vecernii Urgant" de la postul public de televiziune din Federația Rusă.

Acest trio internațional, Zdob și Zdub, Loredana Groza și rapperul rus Ligalize, au interpretat piesa „Balkana Mama", care este o stilizare, cu versurile tradusă în limba rusă, a celebrii melodii populare „La cârciuma de la drum".

Surpriză de proporții: Loredana cântă în limba rusă alături de Zdob și Zdub

Precizăm că acest trio internațional a lansat piesa „Balkana Mama" în data de 29 ianuarie 2018. Videoclipul a fost filmat timp de o zi la București. Acest produs muzical este unul cu totul inedit și pentru că celebra interpretă de la București, diva muzicii de peste Prut Loredana Groza cântă în limba rusă.

 

 

 

 

 

451
Tagurile:
"Balkana Mama", trio, La cârciuma de la drum, Vecernii Urgant, Ligalize, Loredana Groza, Zdob și Zdub, Prut, Federația rusă, Rusia, România


Загрузка...