Monica Babuc

Exclusiv: Ce aduce nou ediția din acest an a Festivalului Mărțișor

180
(reînnoit 18:10 18.02.2018)
Pregătirile pentru ediția din acest an a Festivalului Mărțișor sunt pe ultima sută de metri. Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, a declarat în exclusivitate pentru Sputnik Moldova de ce fel de surprize vor avea parte spectatorii.

CHIȘINĂU, 18 feb — Sputnik. Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, a declarat în exclusivitate pentru Sputnik Moldova că la ediția din acest an a Festivalului ”Mărțișor” accent se va pune pe duete.

„Vom avea un concert de deschidere extraordinar, dedicat duetelor, duetelor foarte interesante. Nu vreau să divulg prea multe secrete. Dar, la festivalul de deschidere avem confirmată prezența Valentinei Naforniță și a lui Andrei Jelihovschi. Va mai fi un concert al duetelor organizat într-o formă extrem de originală. Vom avea spectacol de tango argentinian, cu o trupă excepțională din Buenos Aires. Vom avea un spectacol de flamenco spaniol, cu o trupă din Malaga, Spania. Vom avea un spectacol cu lăutarii altfel, dedicat aniversării a 65-a a maestrului Nicolae Botgros", a declarat ministrul Babuc.

Alte nume emerite care vor evolua în cadrul acestui festival sunt: Afric Simone, Ricky Poveri, care vor evolua într-un spectacol dedicat amatorilor de muzică retro. 

Festivalul Mărțișor a ajuns la cea de-a 52-a ediție și se va desfășura în perioada 1-10 martie, la Palatul Național „Nicolae Sulac", din Chișinău.

Autor: Vasile Dosca

 

 

180
Tagurile:
Festivalul Internațional de Muzică Mărțișor, eveniment, Palatul Național "Nicolaie Sulac", cultură, Mărțișor, Monica Babuc, spectacol, concert, Monica Babuc
Тема:
Mărţişorul în Moldova 2018 (8)
Tematic
Mărțișor 2017: Orchestra Fraților Advahov și Alex Calancea Band - FOTO
Cum a fost inaugurat în Moldova Festivalul ”Mărțișor 2016”


Загрузка...