Музыкальный телеканал MUSICBOX вручил премии

Dan Bălan a pregătit ”o bombă” pentru spectatori

19
(reînnoit 18:01 17.09.2015)
Premiera noului single va avea loc la 14 octombrie.

CHIȘINĂU, 17 sept – Sputnik. Dan Bălan, interpretul nostru cunoscut în întreaga lume, își va prezenta în curând noul album care, după cum afirmă chiar el, va fi ”o bombă” pentru estrada modernă.

Interpretul a plasat deja pe rețelele sociale poze de la filmările videoclipului. Premiera acestuia va avea loc la 14 octombrie.

”Niciodată nu am lucrat atât de mult asupra unei piese. Dar am reușit să filmăm ceva deosebit. Înainte mă identificam cu personajul scenic, încercam măștile diferiților eroi. În această piesă eu nu joc. Simt că acesta sunt eu”, a scris Bălan pe rețelele de socializare.

Dan Bălan este un interpret moldovean, compozitor, producător, muzician și instrumentalist. Este autor al muzicii și textelor tuturor pieselor pe care le interpretează. Este primul și singurul muzician moldovean care a fost nominalizat la premiul Grammy în calitate de coautor al hitului ”Live Your Life”, în interpretarea cântăreței americane Rihana și a reperului T.I. Deţine mai multor premii internaționale de prestigiu, cum ar fi Echo Awards, MTV Music Awards etc.

Este fondatorul formaţiei din Moldova „ O-zone”. Dan este autorul și producătorul piesei cunoscute în toată lumea, ”Dragostea din Tei”, care a fost pe primul loc în chart în peste 30 de țări şi a fost vândut în 12 milioane de copii în întreaga lume. Este autorul și interpretul hiturilor cunoscute în Europa și în lume: ”Cnica Bomb”, Justify Sex”, ”Freedom”.

19
Tagurile:
14 octombrie, public, single, Dan Bălan, actor, concert
Tematic
Chișinăuianul Iurie Rîbac a trecut castingul pentru ”Dansuri la TNT”
Dansatorii moldoveni au urcat pe podium la Campionatul Mondial de Dans Sportiv
Reprezentanta Moldovei a ocupat locul I la festivalul ”Meikin Asia”


Загрузка...