Huawei Y6p

Huawei Seria Y, noile smartphone-uri cu o baterie foarte rezistentă

(reînnoit 14:37 27.07.2020)
Îți dorești să elimini de pe lista preocupărilor grija bateriei insuficiente pe parcursul unei zile pline de activități și totodată grija încărcătorului purtat în permanență oriunde mergi?

Atunci, este momentul să faci cunoștință cu Huawei Seria Y, noile smartphone-uri disponibile pe piața din Republica Moldova.

Telefoanele Huawei Seria Y pot fi folosite fără griji, în orice moment: la job, în vacanță, dar și pentru momentele de relaxare sau divertisment. În plus, acestea sunt ideale pentru orice vârstă, atât pentru copii și adolescenți, cât și pentru adulți și bunici.

Huawei Y5p: Navigare fără limite pe Internet, cu o baterie puternică!

Huawei Y5p
© Photo : Oferită de Huawei
Huawei Y5p

Smartphone-ul este util oricui care își dorește un smartphone de buget, dispunând de un spațiu de stocare de 32 GB și de o baterie generoasă de 3020mAh, în timp ce camera de pe spate, de 8MP, te ajută să surprinzi în imagini calitative momentele importante din viața ta.

Dacă ești curios să afli și în ce nuanțe este disponibil Huawei Y5p, Black Midnight, Phantom Blue și Green Mint sunt aici, gata să atragă toate privirile.

Huawei Y5p este echipat cu un ecran incredibil FullView de 5,45 inci, care oferă o experiență vizuală captivantă, potrivită pentru orice tip de activitate: apeluri video, editare foto, gaming sau vizionarea serialului preferat. Designul Arc completează factorul de formă pentru a asigura o aderență confortabilă chiar și pe perioade lungi de utilizare cu o singură mână.

Alimentat de un procesor octa-core, Huawei Y5p este echipat pentru a gestiona în mod adecvat sarcinile de zi cu zi cu o eficiență sporită. Această performanță se află în sinergie cu spațiul de stocare internă, pentru a acoperi nevoile utilizatorilor de înmagazinare a datelor. Pentru pasionații de muzică sau jocuri, Huawei Y5p oferă spațiu de stocare de 32 GB și un 3-slot design ce poate găzdui 2 cartele nano-SIM și un SD card, de până la 512 GB.

Utilizând EMUI 10.1, cea mai recentă versiune a sistemului de operare personalizat HUAWEI bazat pe Android, Huawei Y5p vine cu o serie de optimizări de sistem și capabilități intuitive, care cresc calitatea experienței utilizatorului: poate oferi aproximativ 2 GB spațiu suplimentar pentru stocarea a încă 1.000 de imagini sau 500 de fișiere audio. Modul Simplu mărește pictogramele și dimensiunile fontului pentru o interfață de utilizator mai simplă, în timp ce Modul Party permite utilizatorilor să conecteze fără fir mai multe dispozitive pentru a crea un sistem de sunet cu mai multe canale, care va aduce viață oricărei petreceri.

Redare video cât e ziua de lungă? Ba chiar mai mult. Cu Huawei Y6p, ai parte de 32 de ore fără întreruperi

Huawei Y6p
© Photo : Oferită de Huawei
Huawei Y6p

Camera triplă cu care este dotat Huawei Y6p include o cameră principală de 13 MP, care le permite utilizatorilor să surprindă detalii inedite. Smartphone-ul vine în trei variante de culoare, potrivite oricărei vârste sau stil de viață: Phantom Purple, Emerald Green și Midnight Black și se remarcă printr-un raport calitate-preț foarte bun.

Huawei Y6p integrează o baterie mare de 5000mAh, care funcționează în armonie cu modul de economisire a energiei de la HUAWEI, pentru a oferi o autonomie extraordinară a bateriei. Cu o singură încărcare, Huawei Y6p poate oferi până la 32 de ore de redare video. Da, ai citit bine. Te poți bucura de videoclipurile tale preferate fără limite.

Navigarea pe internet și vizionarea videoclipurilor devin mai captivante cu ecranul Dewdrop de 6,3 inci. Decupajul discret găzduiește camera frontală, oferind în același timp o amprentă vizuală minimă. Ramele subțiri oferă o suprafață maximă de afișaj, cu un raport ecran-corp de 88,4%.

Huawei Y6p integrează un puternic procesor octa-core care oferă performanțe de productivitate și divertisment în toate scenariile de utilizare. Acesta oferă 3/4 GB RAM pentru solicitările multitasking și include stocare internă de 64 GB pentru media și aplicații. De asemenea, este disponibil un slot de expansiune opțional care suportă până la 512 GB de stocare suplimentară prin microSD. Sunetul are un rol semnificativ în activitățile de divertisment, iar Huawei Y6p vine dotat cu HUAWEI SuperSound pentru o putere maximă a volumului pe 88dB și cu HUAWEI Histen 6.0, care oferă o experiență de sunet surround pe canal 9.1.

Aplicații pentru toate vârstele, prezente în Huawei AppGallery și MoreApps: Podcast Addict, Web Video Cast sau super jocul AFK Arena, la un clic distanță de noile Huawei Seria Y

Podcast Addict
© Photo : Oferită de Huawei
Podcast Addict

Huawei AppGallery, magazinul propriu de aplicații al HUAWEI, vine preinstalat pe noile telefoane. Acesta, alături de MoreApps, o soluție dezvoltată de o comunitate de dezvoltatori, cuprind zeci de mii de aplicații internaționale de top.

Dacă vrei să afli care sunt cele mai mari nume în materie de aplicații, de care te poți bucura de pe noul tău telefon HUAWEI, te invităm să parcurgi lista de mai jos:

 • aplicații de Social Media (TikTok, Snapchat, Facebook sau Instagram)
 • aplicații dedicate shopping-ului (Aliexpress Shopping, Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Vestiaire Collective, Joom sau Okazii.ro)
 • aplicații de gaming (Game of Thrones, Fortnite, Battle Royale, Rise of Kingdoms, AFK Arena, Lords Mobile, F1 Mobile Racing, PUBG Mobile, Head Ball 2, Star Wars - Galaxy of Heroes, Orbia, Square Bird și Yovo)
 • aplicații de music streaming & podcasts (Tidal, Deezer, Podcast Addict sau Relaxing Music 2020)
 • de știri internaționale (Vanity Fair, TimesLIVE, Wired Feed, SQUID – News & Magazines  sau The Herald)
 • aplicațiile operatorilor de telefonie mobilă (Yoxo by Orange, primul abonament 100% digital)
 • alte aplicații utile activităților de zi cu zi: Weather & Radar, Microsoft Office, CamScanner (pentru salvarea documentelor), TrueCaller (prin care poți vorbi cu prietenii sau familia), Web Video Cast (streaming), Kahoot (pentru activitățile de învățare ale copiilor), Wattpad (o platformă socială pentru povești, cărți și lucrări de referință), aplicația Mondly (pentru învățarea limbilor străine)
Deezer
© Photo : Oferită de Huawei
Deezer

Acum că ai aflat de ce sunt capabile noile telefoane, ai decis care dintre ele ți se potrivește? Indiferent dacă alegi modelul Huawei Y5p sau Huawei Y6p, fiecare dintre ele îți va oferi o experiență de utilizare plăcută.

Pentru a afla și alte detalii despre dispozitivele și ofertele HUAWEI de pe piață, poți accesa oricând pagina de Facebook.

Materialul este publicat pe bază comercială.

Tagurile:
baterie, smartphone, Huawei
Campionatul Național WorldSkills Russia într-un nou format

Campionatul Național WorldSkills Russia, într-un nou format

(reînnoit 10:10 07.09.2020)
Finala celui de-al VIII-lea Campionat Național WorldSkills Russia va fi prima din lume care se va desfășura în format la distanță, pe viu.

CHIȘINĂU, 7 sept – Sputnik. Din cauza pandemiei de coronavirus, oamenii au fost nevoiți să adopte noi forme de lucru. Pe de altă parte, s-au deschis și noi orizonturi: platformele digitale au devenit mult mai populare. În spațiul online s-au retras ședințele de lucru zilnice, sportul, întâlnirile cu prietenii, afacerile, școlile, universitățile, muzeele. Nici WorldSkills Russia nu a rămas deoparte în ceea ce privește dezvoltarea noilor instrumente digitale pentru instruire, antrenamente, competiții și evaluarea calificării la distanță.

Национальный чемпионат WorldSkills Russia в новом формате
© Photo : WorldSkills Russia
Toți doritorii vor putea urmări evenimentul prin intermediul transmisiunii online, din orice loc al lumii.

Pentru a nu amâna finala campionatului național, în premieră, în sistemul WorldSkills a fost elaborat un format la distanță, pe viu. În aceasta au fost incluse cele mai bune tehnologii și instrumente, pe care alte state le vor putea implementa și utiliza în deja în sistemele lor la pregătirea cadrelor și desfășurarea campionatelor naționale.

Национальный чемпионат WorldSkills Russia в новом формате
© Photo : WorldSkills Russia
Aprecierea evoluției participanților se va face cu aplicarea tehnologiilor la distanță și online.

În cadrul finalei campionatului național, competițiile se desfășoară în 130 de competențe (pentru juniori – câte 71). În competiția națională vor concura peste 2800 de persoane, printre acestea vor fi juniorii și concurenți străini. Pentru comparație: în anul 2018 au participat 700 de persoane, iar în 2019 – 1500. Comunitatea de experții va înainta peste 700 de persoane. Noul format elaborat de WorldSkills Russia va permite participarea la campionat a unui număr maxim de concurenților din toată țara. Astfel, finala celui de-al VIII-lea Campionat Național WorldSkills Russia va deveni cel mai de anvergură în Rusia în toți cei 8 ani de desfășurare a competițiilor. Toți doritorii vor putea urmări evoluțiile prin intermediul transmisiunii online, din orice punct al globului.

Competenței îi corespund 7 blocuri de profesii: construcții și tehnologii de construcție; tehnologii informaționale și de comunicații; creativitate și design; producție și tehnologii inginerești; sfera serviciilor; transportul și logistica; Futures Skills.

 • Campionatul Național WorldSkills Russia într-un nou format
  Campionatul Național WorldSkills Russia într-un nou format
  © Photo : WorldSkills Russia / Kim_Y.A.
 • Campionatul Național WorldSkills Russia într-un nou format
  Campionatul Național WorldSkills Russia într-un nou format
  © Photo : WorldSkills Russia
 • Campionatul Național WorldSkills Russia într-un nou format
  Campionatul Național WorldSkills Russia într-un nou format
  © Photo : WorldSkills Russia
1 / 3
© Photo : WorldSkills Russia / Kim_Y.A.
Campionatul Național WorldSkills Russia într-un nou format

Finala va avea loc la nivelul platformelor regionale ale colegiilor, precum și a centrelor specializate și internaționale de competențe. Experții principali vor urmări în regim real desfășurarea competițiilor și vor controla respectarea strictă a regulamentului.

Evoluțiile participanților  vor fi apreciate cu aplicarea tehnologiilor la distanță și online. Sistemul de evaluare va fi împărțit în câteva blocuri. Lucrările participanților vor fi apreciate de experții din regiune, fie la distanță cu ajutorul mijloacelor de control vizual. Ceea ce nu va putea fi apreciat de la distanță, va fi expediat cu poșta rapidă la Centrul principal de dirijare  a competițiilor din Novokuznețk, sau la centrele auxiliare de dirijare  a competițiilor  care se vor fi dispuse pe platformele din Moscova și Kazan.

Национальный чемпионат WorldSkills Russia в новом формате
© Photo : WorldSkills Russia / TROSHIN
WorldSkills Russia își extinde practicile la nivel global.

Totodată, va fi organizat un program special la distanță Try-a-skill – “Verifică-te într-o profesie” pentru vizitatori pe platforma “Un bilet în viitor”. Orice doritor va putea participa la o excursie virtuală și să-și încerce forțele în competențe cu ajutorul activităților online moderne – utilizarea jocurilor de simulare și sarcini interactive din partea instructorilor.

Această transformare, care reflect schimbările în metodele globale de activitate și extinderea economiei digitale, reprezintă rezultatul unor eforturi comune. WorldSkills Russia se află deja de mai mult timp în avangarda dezvoltării noilor metode, iar desfășurarea campionatului național într-un format nou, la distanță, a fost susținută de Ministerul Educației al Rusiei, guvernul din Kuzbas, Agenția Inițiativelor Strategice și partenerii din 50 de mari companii ale lumii.

Национальный чемпионат WorldSkills Russia в новом формате
© Photo : WorldSkills Russia / Meel
Platformele digitale au cunoscut acum un adevărat boom.

Kuzbas - una dintre cei mai mari zone de exploatare a cărbunelui din lume, va deveni centrul desfășurării Finalei celui de-al VIII-a Campionat Național. Aici se află întreprinderile din industria grea, metalurgiei. Astăzi Kuzbasul se dezvoltă activ, în uzine sunt implementare tehnologii moderne, mecanisme avansate de lucru, care corespund celor mai înalte standarde la nivel mondial. Regiunea are nevoie de profesioniști ce calitate înaltă. Iată de ce desfășurarea finale campionatului național este o posibilitate excelentă  de a le prezenta tinerilor întreg spectrul specialităților muncitorești care sunt solicitate.

Participanții străini, tradițional, au și ei posibilitatea de a se alătura campionatului național WorldSkills Rusia și să participe la instruire, dar și să ia parte la competiții în câteva competențe. În cadrul campionatului este planificată organizarea unui colocviu eurasiatic pentru concurenții din spațiul eurasiatic.

Национальный чемпионат WorldSkills Russia в новом формате
© Photo : WorldSkills Russia / Rashit Shiriyazdanov
Orice doritor își va pitea încerca forțele în competențe prin intermediul activităților online moderne.

“WorldSkills Russia are o experiență vastă în cooperarea internațională cu statele partenere în ceea ce ține de construirea unor sistem complexe de pregătire a cadrelor, organizarea campionatelor la măiestrii profesionale, precum și crearea și dezvoltarea a unor soluții digitale pentru desfășurarea cursurilor - spune Robert Urazov, directorul general al WorldSkills Russia. - În prezent contribuim la implementarea unor astfel de soluții în sistemul de pregătire a cadrelor în statele din spațiul Eurasiatic, inclusiv în CSI. În cadrul aceste activități desfășurăm antrenamente comune cu conectare la distanță la platformele rusești, la infrastructura digitală și resursele WorldSkills Russia, precum și la rețeaua de parteneriat a companiilor și instituțiilor de învățământ. O astfel de abordare permite perfecționarea tehnologiilor elaborate, contribuie la o creștere comună și o asigurare ulterioară a pieței muncii unice cu statele CSI cu specialiști de calificare înaltă”.

Национальный чемпионат WorldSkills Russia в новом формате
© Photo : WorldSkills Russia
Noul format de instruire propus de WorldSkills va contribui la sporirea standardelor sistemului național de pregătire a cadrelor și nivelului de instruire a tinerilor specialiști din Moldova.

Moldova își dezvoltă sistem de învățământ profesional din țară, planificând pe viitor să adere la mișcarea WorldSkilles. Metodologia WorldSkills contribuie la avansarea standardelor sistemului național de pregătire a resurselor umane și a nivelului de instruire a tinerilor specialiști, extrem de necesari acum pentru economia țării, aflată într-o dezvoltare activă.

Formatul desfășurării instruirii, competițiilor la distanță, pe viu, dezvoltat de WorldSkills Russia, va eficientiza cooperarea cu alte state în ceea ce privește instruirea și desfășurarea unor antrenamente și concursuri comune. În cadrul finalei celui de-al VIII-a Campionat Național, WorldSkills Russia va proba tehnologiile digitale nou elaborare nu doar pe propriile platforme, dar și pe platformele statelor partenere, perfecționându-le și adaptându-le la un sistem național de învățământ sau altul.

Tradițional, statele manifestă un interes sporit pentru participarea la campionatele naționale din Rusia privind măiestrie profesională, pentru a obține și a aplica ulterior instrumentele create în “laboratorul” WorldSkills Russia în propriul lor sistem de pregătire a cadrelor. În acest fel, WorldSkills Russia își extinde practicile la nivel global.

Национальный чемпионат WorldSkills Russia в новом формате
© Photo : WorldSkills Russia
Formatul la distanță și distributiv este adoptat nu doar în cazul campionatelor, dar și în procesele de învățământ și de muncă.

În acest an, o platformă pentru schimbul de experiență și studierea noilor tehnologii va deveni inclusiv programul online special, pe care reprezentanții WorldSkills Russia îl vor desfășura pentru partenerii străini, și care va fi dedicat implementării soluțiilor digitale și soluțiilor online pentru desfășurarea competițiilor. Participanții din 40 de state se vor alătura acestui program în calitate de experții independenți și observatori. În cadrul programului vor avea lor: o sesiune dedicată noului format al campionatului național WorldSkills Russia cu utilizarea soluțiilor digitate și tehnologiilor online; un turneu online pe platformele campionatului, unde au loc competițiile, precum și în centre de dirijare a competițiilor; un training dedicat evaluării independente conform standardelor WorldSkills în format la distanță; business talk despre cooperarea și interacțiunea cu partenerii industriași și companii pentru organizarea și desfășurarea treningurilor online și a competițiilor; sesiuni dedicate modelului competițiilor la distanță și online, în 7 blocuri cheie de competențe.

Национальный чемпионат WorldSkills Russia в новом формате
© Photo : WorldSkills Russia
WorldSkills Russia este o posibilitate excelentă de a le demonstra tinerilor întreg spectrul de specialități muncitorești.

Condițiile actuale au devenit o provocare pentru sistemul de învățământ profesional. Ele contribuie la o nouă și unică etapă de dezvoltare a acestuia. Formatul la distanță și distributiv este adoptat nu doar în cazul campionatelor, dar și în procesele de învățământ și de muncă, contribuind astfel la formarea unor noi modele de angajare și de locuri de muncă pe piața forței de muncă.

Situația curentă le permite tinerilor profesioniști moldoveni să se alăture deja acum mișcării și să beneficieze de experiența WorldSkills cu ajutorul noilor formate online și a canalelor digitale, în locul prezenței fizice pe platformei, fapt care va accelera, indiscutabil, implementarea standardelor WorldSkill în sistemul de învățământ din țară.

Competițiile se desfășoară cu sprijinul companiilor KNAUF, IEK, 1C, Elfort.

Aflați mai multe detalii pe site-ul: https://wsr.online/

Partenerul proiectului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
WorldSkills Russia, profesii, instruire, Campionat, Rusia


Загрузка...
Huawei P40 Pro

Aplicații de top cu care îți poți personaliza noul Huawei P40 Pro

(reînnoit 19:36 22.07.2020)
Huawei P40 Pro este smartphone-ul care setează noi repere în categoria smartphone. Acesta cuprinde zeci de mii de aplicații internaționale de top.

Pe lângă faptul că este mixul perfect între o cameră foto performantă și o baterie puternică, pregătită să susțină multe ore de utilizare și o serie de activități diverse, cum ar fi sesiuni foto, gestionarea notificărilor din Social Media și sesiuni de gaming neîntrerupte, Huawei AppGallery, magazinul propriu de aplicații al HUAWEI, vine preinstalat pe noul telefon. Acesta cuprinde zeci de mii de aplicații internaționale de top.

Accesând biblioteca virtuală, îți vor fi afișate mega aplicații cu care îți poți personaliza noul telefon. Spre exemplu, cu Lords Mobile vei ajunge să construiești regate și asta împreună cu alți pasionați de gaming, iar când îți vei dori un moment de relaxare, află că ai la îndemână Relaxing Music, în care poți găsi piese care promit un somn mai calitativ. Mai mult, alături de Huawei FreeBuds 3, căștile pe care le primești gratuit la achiziționarea telefonului, vei avea parte de o experiență audio impecabilă. Pentru alte curiozități interesante, aruncă o privire mai jos.

HUAWEI FreeBuds 3
© Photo : Oferită de Huawei
HUAWEI FreeBuds 3

Huawei P40 Pro este echipat cu un ecran HUAWEI Quad-curve Overflow. Inspirat de arta mișcării în natură, ecranul are o margine semi-rotunjită pe toate cele patru părți. Ramele super înguste și colțurile rotunde oferă un aspect aproape fără margini, pentru o experiență de vizionare captivantă și o formă ergonomică. Scanerul de amprentă îmbunătățit și integrat în ecran oferă autentificare biometrică cu 30% mai rapidă.

Huawei P40 Pro
© Photo : Oferită de Huawei
Huawei P40 Pro

Noul telefon este disponibil în trei finisaje - Ice White, Silver Frost și Black – și emană eleganță din toate unghiurile. Tu ți-ai ales deja culoarea preferată?

Cu Huawei P40 Pro, dorința ta de a fotografia are șanse să devină o adevărată pasiune, datorită camerei revoluționare

Huawei P40 Pro
© Photo : Oferită de Huawei
Huawei P40 Pro

Încorporat în Huawei P40 Pro, sistemul avansat de camere Leica Ultra Vision este disponibil în configurație cu cameră cvadruplă. Huawei P40 Pro apropie subiectele îndepărtate cu zoom-ul optic de până la 5x, zoom-ul hibrid de până la 10x și zoom-ul digital de până la 50x. Pentru prima dată, Huawei P40 Pro include senzorul RYYB, special conceput pentru a capta mai multă lumină și pentru a oferi o calitate mai bună a fotografiilor cu zoom.

Telefonul dispune de o cameră pentru selfie-uri de 32 MP, de o cameră cinematografică supersensibilă de 40 MP și de o cameră IR Depth care suportă autofocus și simulare bokeh pentru a oferi aceleași efecte de portret excepționale și funcția de deblocare facială IR, care asigură o funcționalitate rapidă a dispozitivului, indiferent de condiţiile de iluminare ambientală.

Telefoanele Huawei P40 Series sunt alimentate de Kirin 990 5G pentru a furniza conectivitate integrată 5G cu cel mai cuprinzător suport de bandă 5G, performanță AI robustă și eficiență de putere într-un factor de formă mai mic decât oricare dintre predecesorii săi. Huawei P40 Pro dispune de un panou de 90 Hz cu procesor grafic îmbunătățit.

Relaxing Music și Lords Mobile, două aplicații de top cu care poți adapta noul Huawei P40 Pro la propriul tău stil de viață

În ultima vreme, majoritatea comunităţilor de fani HUAWEI menţionează MoreApps, o soluţie inteligentă şi gratuită, lansată de o comunitate de dezvoltatori. Această aplicaţie ajută utilizatorii să navigheze cu uşurinţă printr-o gamă variată de aplicaţii internaţionale şi locale, pentru a le putea instala pe dispozitiv. Aplicaţia poate fi descărcată din magazinul de aplicaţii AppGallery, preinstalat pe noul Huawei P40 Pro.

AppGallery
© Photo : Oferită de Huawei
AppGallery

Lords Mobile este un joc de rol și strategie în timp real. Cu mai multe moduri de joc - cele mai multe dintre ele fiind lupte PVP - jucătorii ajung să construiască regate, să organizeze trupe, să creeze alianțe și să se lupte cu alți jucători online.

Lords Mobile
© Photo : Oferită de Huawei
Lords Mobile

Jucătorii pot lupta prin organizarea unei echipe puternice formate din cinci eroi și experimentează bătălii pe mobil cu o grafică 3D excepțională. Ecranul noului vârf de gamă redă impecabil această grafică. Pe de altă parte, Relaxing Music este o altă sugestie interesantă, o aplicație care îi ajută pe utilizatori să se relaxeze prin muzică instrumentală, sesiuni de meditație sau melodii care induc un somn mai calitativ.

Și asta nu este tot. Mai sunt mii de alte aplicații cu care îți poți customiza rapid noul Huawei P40 Pro:

 • aplicații de Social Media (TikTok, Snapchat, Facebook sau Instagram)
 • aplicații de editare și foto-video (Filmora Go, VivaVideo, InShot sau A+Gallery)
 • aplicațiile dedicate shopping-ului (Aliexpress Shopping, Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Vestiaire Collective, Joom sau Okazii.ro)
 • alte aplicații de gaming (Game of Thrones, Fortnite, Battle Royale, Rise of Kingdoms, AFK Arena, Lords Mobile, F1 Mobile Racing, PUBG Mobile, Head Ball 2, Star Wars - Galaxy of Heroes, Orbia, Square Bird și Yovo)
 • alte aplicații de music streaming & podcasts (Tidal, Deezer, Podcast Addict)

Doar tu și muzica. Sună prea filosofic? În practică, datorită căștilor Huawei FreeBuds 3, vei descoperi ce înseamnă să te relaxezi deplin. Acceptă filosofia și încearcă experiența audio impecabilă!

Față de căștile cu anulare activă a zgomotului care adoptă un design in, over sau on-ear, Huawei FreeBuds 3 cu designul lor ergonomic, open-fit, au o curbă rotunjită care se potrivește perfect cu canalul urechii umane. Acest design reduce oboseala, disconfortul și efectul de stetoscop, iar căștile sunt mai ușor de purtat și mai potrivite pentru utilizare în toate scenariile.

Noile căști cu cip Kirin A1 introduc sunetul inteligent de la HUAWEI, oferind o experiență True Wireless Stereo mai naturală și mai dinamică, cu anulare activă a zgomotului într-un design open-fit, permițând utilizatorilor să se bucure de un sunet clar și confortabil, chiar și într-un mediu zgomotos, îmbunătățind, în același timp, și vocea. Apelurile se aud la fel de bine ca într-o conversație față în față.

Căștile oferă trei metode de încărcare, atât cu fir, cât și wireless, cea de-a doua opțiune fiind disponibilă fie pe un dispozitiv de încărcare, fie prin încărcare inversă de la un smartphone compatibil, precum Huawei P40 Pro.

Despre restul funcțiilor încorporate în Huawei P40 Pro, poți afla direct de pe pagina de Facebook oficială, Huawei Moldova. Acceseaz-o și află toate detaliile care te interesează despre noul smartphone. Abia așteptăm să vedem ce vei simți încă din primul moment în care îl vei lua în mână.

Materialul este publicat pe bază comercială.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Huawei, top, aplicații


Загрузка...
Mormânt antic găsit în China

A fost dezvăluit misterul lichidului dintr-un mormânt antic

0
(reînnoit 22:47 22.09.2020)
Oamenii de știință chinezi au descoperit secretul unui lichid misterios descoperit într-un vas de bronz în timpul săpăturilor unui mormânt vechi de două mii de ani.

Rezultatele cercetării au arătat că în vas exista o băutură medicinală care conține alcool. Potrivit experților, acest amestec a fost folosit pentru a opri sângerarea și pentru a reduce inflamația, transmite RIA Novosti, cu referire la Xinhua.

În prezent, oamenii de știință continuă să cerceteze descoperirea pentru a obține mai multe informații despre materiile prime din care a fost făcută băutura și despre procesul de fabricare a acesteia.

Mormântul a fost descoperit în timpul reconstrucției unei mahalale din Sanmenxia, ​​provincia Henan, în luna mai a acestui an. Pe baza rezultatelor analizei preliminare, experții consideră că mormântul datează din timpul apusului dinastiei Qin (221-207 î.Hr.) și a începutului dinastiei Han occidentale (înainte de al optulea an al erei noastre).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tagurile:
lichid, mormant, mister


Загрузка...