Lucrări agricole

Magazinele care vând semințe, dezinfectanți și de piese pentru utilajul agricol, deschise

124
(reînnoit 11:00 23.03.2020)
De astăzi își vor relua programul magazinele agricole, precum și magazinele specializate în comercializarea pieselor de schimb pentru tehnică și utilaj agricol.

CHIȘINĂU, 23 mart – Sputnik. De astăzi, magazinele agricole, dar și cele care comercializează dezinfectanți își vor putea relua activitatea. Igor Dodon a anunțat că de luni, 23 martie, sunt eliminate restricțiile pentru această categorie de magazine.

”De astăzi se scot restricțiile pentru anumite tipuri de magazine. Este vorba de magazine care vând dezinfectanți, magazinele agricole - care vând semințe și piese agricole”, a precizat Igor Dodon.

Potrivit lui Igor Dodon, restricțiile au fost anulate pentru ca agricultorii să poată să-și continue activitățile de primăvară în câmp. La fel, președintele a precizat că vor fi deschise și magazinele în care se vând dezinfectanți pentru ca anumiți producători să nu majoreze prețurile.

Până astăzi, în Moldova, au fost deschise doar farmaciile și magazinele alimentare. Aceste restricții au fost impuse de autorități pentru a-i ține pe oameni în case. La fel, sunt închise și toate restaurantele, barurile și alte localuri de agrement din țară. Zborurile pe Aeroportul Internațional Chișinău au fost suspendate în totalitate iar prin punctele terestre au voie să intre în țară doar cetățenii moldoveni. 

124
Tagurile:
piese, Dezinfectanți, magazin
Tematic
Magazinele de semințe și de piese de schimb pentru utilajul agricol își reiau programul


Загрузка...